Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ). Πληρώνετε το ποσό της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του δέματος από την Courier. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για την Ελλάδα και για παραγγελία έως €500.

2. Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είτε με χρέωση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (τύπου VISA, MASTERCARD, MAESTRO, VISA ELECTRON), κατόπιν σχετικής εντολής του Κατόχου. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται. Η χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο www.omigiathens.com είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες.

Τα ελάχιστα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας (στοιχεία κατόχου, είδος, αριθμός, ημερομηνία λήξης ισχύος, αριθμός εξακρίβωσης της αυθεντικότητας της Κάρτας ), θα διαβιβαστούν στην (VIVA PAYMENT SERVICES S.A) προκειμένου να ελεγχθεί η εγκυρότητα τους και να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η συναλλαγή σας. Σημειώνεται ότι τα στοιχεία που γνωστοποιείτε, όπως π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας κλπ), καταχωρούνται απευθείας στην ασφαλή σελίδα της Συνεργαζόμενης Τράπεζας (VIVA WALLET) και δεν καταχωρούνται στην βάση μας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Η Συνεργαζόμενη Τράπεζα (VIVA WALLET) ελέγχει τα ανωτέρω στοιχεία της Κάρτας και ενημερώνει ηλεκτρονικά, για την έγκριση ή απόρριψη της συναλλαγής, αποστέλλοντας συγχρόνως και το μοναδικό κωδικό επιβεβαίωσης της συναλλαγής που αποδίδεται από αυτήν. Με την έγκριση της συναλλαγής ενημερώνεστε με ανάλογο μήνυμα επιτυχίας. Σε περίπτωση που απορριφθεί η συναλλαγή από την Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται.

Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ για τα οποία η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη.


3. Κατάθεση σε λογαριασμό (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ). Τέλος, μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας στον παρακάτω τραπεζικό μας λογαριασμό. Χρησιμοποιήστε το ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας στην περιγραφή της κατάθεσής σας. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν κάνετε την κατάθεση και μας στείλετε το αποδεικτικό με email στο ( omigigreece@gmail.com ). Η παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής μέχρι την επιβεβαίωση της Τράπεζας ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Συνήθως ο χρόνος αναμονής για τη λήψη επιβεβαίωσης είναι μέχρι 2 εργάσιμες.

Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ GR9301720520005052086100400

Δικαιούχος Γιαλλουράκης Γεώργιος 

ALPHA BANK

IBAN GR3801402020202002002004884

Δικαιούχος Γιαλλουράκης Γεώργιος